Trühvlivalik
- Pierre’i maius – kolm erinevat šokolaadikreemi
- Irish Coffee trühvel – espresso, šokolaadikreem (mõru)
- Düsseldorfi trühvel – täisšokolaad mokaga (klassika)
- Voce della nonna – šokolaadi-pähklikreem, ingver
- Amaretto trühvlid – šokolaadi-mandlikreem
- Limoncello di Verdi trühvlid – sidrunimaitseline valge šokolaad
- Marc de Champagne trühvlid – Pierre lemmik
- Dolce Trio trühvlid – martsipan, karamell, mokka
- Krõpsuvad trühvlid – erinevad pähklid ja šokolaadikreemid
- Orangette – karamelliseeritud apelsin
- Pikantne chilli trühvel – chilli šokolaadikreem (mõru)
- Caffe Corretto – espresso, grappa, šokolaadikreem (mõru)
- Toscana päike – pähklikreem, valge šokolaad
- Grappa di Amarone – šokolaadi-mandlikreem, grappa
- Šokolaadi-ürdi trühvel – šokolaad, ürditõmmis (mõru)
- Lübecki martsipani trühvel – klassika
- Truffe au caramel et au chocolat – karamelli-šokolaadikreem, kardemon
- Iisopitrühvel – šokolaadikreem, iisop (mõru)
- Selle suve trühvel – valge šokolaad, mandel, Kreeka pähkel
- Trühvel vodkaga – šokolaadikreem, vodka, küüslauk
- Les Femmes Savantes – kookos, valge šokolaad
- Müstiline Cheops – martsipan, seesamiseemned, mesi
- Poire Williams – pirnimaitseline šokolaadikreem
- Truffes à la crème de la passion – granadillikreem, valge šokolaad
- Chupacabra – rokkivad jõhvikad aniisišokolaadis
- Grappa di Moscato – muskaadimaitseline šokolaad (mõru)
- Mela Verde – õunakreem, valge šokolaad
- Kaalujälgija tšillitrühvel – kakao ja puuviljasuhkur
Lucullus OÜ trühvlite tootearenduse teadusuuringud on toetatud Euroopa Regionaalarengu Fondi vahenditest.
Projekt: Pierre'i šokolaaditrühvlite tooteuuringud
Projekti abikõlblik kulu: 3960€
Projekt: Pierre'i šokolaaditrühvlite tooteuuringud
Projekti abikõlblik kulu: 3960€